Arculat- és logótervezés

Célom egy olyan arculatot tervezni neked, ami a te és a vevőid értékrendjéhez kapcsolódik, ami kifejezi, hogy mit képviselsz, mi a fontos neked és a látogatóidnak. Itt nem csak az számít, hogy szép legyen, hanem tökéletesen kommunikálja a közönséged felé, hogy miért is te vagy, aki kell nekik.

1. Az alapok

Bármihez is fogunk, legyen az logó, arculat, weboldal, a kezdetekben egy online találkozó során és egy kérdőívben nagyon sok kérdésem lesz, hogy minél jobban megismerhesselek téged, a vállalkozásodat, hogy kinek, hogyan és miért szolgáltatsz. Ez segít majd nekem abban, hogy tudjam, merre induljunk el a tervezés folyamán, milyen megjelenés illik a vállalkozásodhoz és legfőképp, hogy mi szólítja meg a vevőidet.

2. A kreatív ötletelés

Amint meghatároztuk az irányvonalat, elkezdődik az inspirálódás. Megnézem a versenytársakat, mi az, ami működik és mi az, ami nem, elkészülnek az első vázlatok. Természetesen folyamatosan egyeztetünk, és csak azzal a koncepcióval haladunk tovább a részletes kidolgozás felé, amelyik számodra a legmegfelelőbb lesz. Módosításra természetesen van 2 kör lehetőség.

3. Készen van?

Amint elfogadtad a végleges arculati és logó terveket, már mehet is a márkád a nagyvilágba és hódíthatja a vásárlói szíveket. Az elkészült file-okat természetesen megkapod számtalan formátumban, hogy a továbbiakban minden felületeden használatba vehesd őket. 

logo design

Egyedi arculat és logótervezés

Egy erős és stratégikus arculat kialakítása egy márka építésének az alapja.

Fontos és jelentős lépés ez minden vállalkozás életében. Kívülről úgy tűnik, hogy elég egy logó, egy-két szín, de egy jól kidolgozott arculat a márkád alappillére. A márkaszemélyiséged segít, hogy megismerjenek és felismerjenek a vevőid, hogy kiemelkedj a versenytársak közül.

Bármilyen szakaszában is legyél a  vállalkozásod építésének, vedd fel velem a kapcsolatot és alakítsuk ki együtt az emlékezetes és időtálló márkádat.

Minden esetben egyedi csomagot dolgozunk ki, melynek részei lehetnek:

  • Kérdőív, hogy megismerhesselek
  • 2 hangulattábla, hogy az irányt meghatározhassuk
  • Logó (elsődleges, másodlagos)
  • 2 kör módosítási lehetőség
  • Színpaletta és betűtípusok
  • Arculati tábla kidolgozása