Rólam

Rólam

Szia, Detti vagyok, a Sarki Fény Webdesign megálmodója.

Geográfus szakon végeztem az egyetemen még az ősidőkben. Azóta nem is dolgoztam ebben a munkakörben, micsoda jól eltöltött idő volt ez. Igazából az volt. Az utazás mindig is a legnagyobb szenvedélyem volt, az új világok, az új kultúrák. Éltem az USA-ban, Norvégiában, Londonban, dolgoztam ezernyi gyerekkel egy óceánjárón és egy borkereskedőnél, aki az angol királynőnek szállít.

Elsőkézből tudom, hogy mennyire nagy elkötelezettség és elszántság kell egy kis vállalkozás beindításához. Ezzel egy időben az egész nagyon nehéz és sok, főleg, hogy egyszerre 100 dologban kell helyt állj. Legalább a webdesign kérdése legyen megoldott!

Itt vagyok, hogy támogassalak, hogy neked már csak arra kelljen koncentrálni, hogy mások életét szebbé tehesd. Izgatottan várom az új, közös munkánkat, tegyünk együtt azért, hogy a világunk kicsit jobb legyen.

Tisztában vagyok azzal, hogy nem mindenki mozog otthonosan a digitális világban. Remélem, hogy miután együtt dolgoztunk, kicsit te is jobban megszereted majd.

your web designer

Számomra nagyon fontos értékek: fenntarthatóság, állatvédelem, egyenlőség, lelki és mentális egészség. Ha ezen területek egyikén vagy jelen, keress meg és dolgozzunk együtt.

A befektetésed 10%-a egy állatmenhelyhez fog kerülni.